Peintren ulkomaalauspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Peltikaton maalaus, talon maalaus ja tiilikaton pinnoitus. Kaikki saman katon alta.

Peintren maalauspalvelut ja yleistä tietoa meistä

Peintre on eteläsuomessä toimiva erityisesti kattojen pinnoituksiin ja maalauksiin sekä seinän maalaukseen erikoistunut liike.

Peintre Oy työllistää tänä vuonna noin 50 työntekijää ja maalaa taloja rautaisella ammattitaidolla Varsinais-suomessa ja Uudellamaalla. Työntekijöillämme on viihtyisä työilmapiiri ja mahdottoman hyvä asenne.

Peintren tapa ulkomaalata

Työskennellessämme, suosimme mahdollisimman laadukkaita ja ekologisia vaihtoehtoja. Käytämme muunmuassa Teknoksen, Tikkurilan, Eskaron ja Virtasen maalitehtaan tuotteita. Tarjoamme niin omakotiasujalle kuin asunto-osakeyhtiöille luotettavan, avaimet käteen -periaatteella toteutettavan julkisivun tai katonmaalaus urakkatyön ilman turhia lisäkustannuksia. Meillä maalaus tehdään aina perusteellisesti, olipa se sitten katon tai julkisivunmaalaus.

Me Peintreläiset maalaataan esimiehiä myöten. Näin yrityksemme rakenne pysyy virkeänä, ja voimme edesauttaa yrityksen asiakkaan välisen vuorovaikutuksen laatua kokonaisvaltaisetsti, jotta se on toimivaa ja tehokasta. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän ensimmäinen prioriteettimme, ja haluamme varmistaa, että kuulemme asiakkaan toiveet ennen ja jälkeen. Tarjoamme siis turvallisen palvelun kiinteistöjen huoltomaalauksiin.

Ulkomaalauksen hyödyt asiakkaalle

Yleisimpiä harhaluuloja on, että ulkopuolisen ammattiapu tulee kalliiksi ja että työmaa seisoo tontillasi pitkän aikaa. On totta että monille talon maalaus on yleensä koko kesän kestävä urakka. Meillä, se kuitenkin on usein ohi noin viikossa kohteesta riippuen.  Listasimme yhdessä, mitä hyötyä palvelustamme on asiakkaalle.

 • Maksuton arviokäynti ulkoverhouksen tai katon huoltotarpeesta
 • Nopea ja tehokas palveluprosessi
 • Peintre Oy:n palvelu takaa asiakkaalle edullisen ja turvallisen tavan siirtää kodin suurin kesäurakka ammattilaisille.
 • Kotitalousvähennyksen osuus on huomattava ja lopullinen asiakkaalle koituva kustannus jää usein hyvin pieneksi.
 • Kaikki Peintreläiset koulutetaan toimimaan asiantuntijoina
 • Tuemme ja työllistämme paikkallisia nuoria ja reippaita maalareita.
 • Käytämme vain suomalaista työvoimaa ja palvelumme on saanut Suomen avainlippumerkin, Suomen vahvimmat yrityksen leiman sekä AAA- luottoluokituksen.
 • Periaatteemme on toimia kaikissa tilanteissa asiakkaan parhaaksi
 • Käytämme ainoastaan laadukkaita raaka-aineita ja suosimme kaikkein ekologisimpia vaihtoehtoja ja menettelyjä mahdollisuuksien mukaan.
 • Asiakamme tapaavat Peintren asiantuntijan jo valmiiksi pohjustetussa tapaamisessa, missä käydään läpi tarjouksen sisältö: toteutus, työvaiheet ja tarvittavat työmenetelmät.
 • Asiakaitamme informoidaan urakan aloituksesta, työnkulusta ja sen lopetuksesta. Haluamme varmistaa, että asiakkaan toiveita kuunnellaan. Lisäksi panostamme vuorovaikutuksen säilyvyyteen koko urakan ajan.
 • Työ tehdään työturvallisuusmääräyksiä noudattaen takuutyönä aina lopputarkastukseen asti. Meillä asiakas hyväksyy urakan päättyneeksi, tämä takaa turvallisen projektin ulkoistamisen ja tyytyväisen asiakkaan.
 • Urakan valmistuessa, asiakas saa takuu ja työmaan luvutuspötäkirjan todistuksesi toteutetusta urakasta.

Lue lisää talon ulkomaalauksesta täältä.

Peintre maalausalan toimijana

Peintre Oy on vapaan arkkitehtuurin maalausliike. Peintreen on perustanut Hannuksela veljekset Julius ja Juhana, jotka jo nuoresta oppivat kovaan työntekoon. Kaikki Peintreläiset koulutetaan rautaisiksi maalausalan ammattilaisiksi. Liikeideamme juuret ovat Juliuksen tekemän asiakaslähtöisen palveluprosessin opinnäytetyössä, jonka keskeinen ajatus oli kehittää ja luoda asiakkaalle mahdollisimman helppo palvelu- ja myyntiprosessi.

Laadukkaille, takuutyönä toteutettaville kodin ulkoverhouksen ja peltikattojen maalauksille on paljon kysyntää. Haluamme olla yrityksenä kehittämässä alaa ja yritystämme, sekä työllistää nuoria tällä tärkeällä ja kausiluontoisella alalla.

On turha korostaa ammattitaitoisen palvelun tarvetta maalausalalla. Yrityksessämme tehdään laadukasta työtä asiakkaidemme kotien hyväksi. Peintre Oy:n työntekijät ovat nuoria työntekijöitä, jolla on vankka työmoraali. Osa meistä Peintreläisitä on opiskelijoita. Halauamme vapauttaa asiakkaamme kesän suurimmasta urakasta ja tarjoamme palvelua Uudenmaan ja varsinais-Suomen alueella.

 Ennen peltikaton maalaustöiden aloittamista, teemme tarvittavan arvion pinnasta ja vaadittavista työmenetelmistä. Selvitämme myös aikaisemman maalipinnoitteen tyypin ja kunnon. Tarvittaessa tarkistamme pinnan koostumuksen, huoltomaalattavuuden ja pohjamaalauksen tarpeen sen valmistajalta tai laboratoriokokeella.

Työmaan alkaessa, suunnittelemme työjärjestyksen siten, että työskentelymme työmaalla on turvallista. Ensimmäinen huoltotoimenpide on yleensä vanhan maalipinnan poisto, missä poistamme hilseilevän maalipinnan, ruostekohdat tai heikosti kiinniolevat maalikerrokset. Testaamme tarvittaessa maalipinnoitteen tartunnan x-viiltokokeella. Tämän jälkeen teemme katolle panssaripesun, miikä edesauttaa vanhan maalipinnan uudelleen tarttumista. Puhdistuksen jälkeen, teemme pohjamaalaustoimenpiteet tarvittaville kohdille. Kun pohjatyöt on saatu tehtyä, suoritamme peltikaton kokonaisvaltaisen maalauksen 1-2 kertaan tarpeesta riippuen.

Etenkin peltikattojen parissa työskennellessä, luontoäidin ehdot ovat jyrkät. Maalattavan pinnan on oltava kuiva sekä ympäröivää ilmaa lämpimämpi. Yleensä paras sää on pilvipouta koska maalipinnan lämpötila ei tulisi nousta yli +40 °C.

Lue lisää Peltikaton maalauksesta

Ennen töiden aloittamista, teemme tarvittavan arvion pinnasta ja vaadittavista työmenetelmistä. Selvitämme myös aikaisemman maalipinnoitteen tyypin ja kunnon. Tarvittaessa tarkistamme pinnan huoltomaalattavuuden ja pohjamaalauksen tarpeen pinnoitteen valmistajalta. Työmaan alkaessa, suunnittelemme työjärjestyksen huolellisesti asiakkaan kanssa, jotta työskentelymme työmaalla on turvallista. Ensimmäinen huoltotoimenpide on seinälle tehtävä homeharjapesu, tämä edesauttaa uudeen maalipinnan tarttumista. Pesutöiden jälkeen poistamme hilseilevän maalipinnan tai heikosti kiinni olevat maalikerrokset. Testaamme tarvittaessa maalipinnoitteen tartunnan x-viiltokokeella.Tämän jälkeen teemme pohjamaalaustoimenpiteet tarvittaville kohdille. Kun pohjatyöt on saatu tehtyä, suoritamme ulkoverhouksen kokonaisvaltaisen maalauksen 1-2 kertaan tarpeesta riippuen. Mikäli talon väri vaihtuu, on pinnat suositeltavaa maalata kahteen kertaan.

Lue lisää ulkoverhouksen maalauksesta

Tiilikaton pinnoitus suoritetaan tiilikatolle tarpeeseen, joka yleensä syntyy tiilien tummumisesta ja sammaloitumisesta. Tiilikattojen kunnossapitoa voi hoitaa pesemällä ja pinnoittamalla sitä. Kunnossapidolla on mahdollista saada tiilikatolle jopa 70-vuoden käyttöikä. Hoitamaton tiilikatto usein sammaloituu, jonka seurauksena kosteus pääsee tiilen huokosiin ja pakkaset halkaisevat tiilet. Hoitamattomana tiilikatossa on aina riski, että se päästää tiilikaton katteelle vettä.

Lue lisää, miten Peintrellä tehdään tiilikaton pinnoitus

Varaa maksuton kartoitus

Maalarimestarin parhaat maalausvinkit

Maalarimestarin parhaat maalausvinkit

Julkaistu
Maalarimestarin maalausvinkit seinän maalaamiseen: Maalin valinta  Maalin valinta vaikuttaa keskeisesti talon ulkonäköön ja talon huoltomaalaus väliin. Kaikkien maalien päällemaalattavuus pitää erikseen varmistaa. Öljymaalin päälle voi maalata vesiohenteista maalia mutta vesiohenteisen maalin päälle ei voi maalata taas…

Varaa maksuton kartoitus

Varaa tästä maksuton kartoitus tai soita oheiseen numeroon. Palvelemme mielellämme. 🙂

 • 040 500 8565
150