Talon ulkomaalaustyöt Helsinki, Espoo, Turku

Talon ulkomaalaustyöt Helsingin, Espoon ja Turun alueella Peintren kautta

Peintre on eteläsuomessä toimiva erityisesti kattojen pinnoituksiin ja maalauksiin sekä talon ulkomaalaustöihin erikoistunut maalausliike.

Peintre Oy työllistää tänä vuonna noin 50 työntekijää ja maalaa taloja rautaisella ammattitaidolla Varsinais-suomessa ja Uudellamaalla. Työntekijöillämme on viihtyisä työilmapiiri ja mahdottoman hyvä asenne.

Peintren tapa hoitaa talon ulkomaalaustyöt

Työskennellessämme, suosimme mahdollisimman laadukkaita ja ekologisia vaihtoehtoja. Käytämme muunmuassa Teknoksen, Tikkurilan, Eskaron ja Virtasen maalitehtaan tuotteita. Tarjoamme niin omakotiasujalle kuin asunto-osakeyhtiöille luotettavan, avaimet käteen -periaatteella toteutettavan julkisivun tai katonmaalaus urakkatyön ilman turhia lisäkustannuksia. Meillä maalaus tehdään aina perusteellisesti, olipa se sitten katon tai julkisivunmaalaus.

Me Peintreläiset maalaataan esimiehiä myöten. Näin yrityksemme rakenne pysyy virkeänä, ja voimme edesauttaa yrityksen asiakkaan välisen vuorovaikutuksen laatua kokonaisvaltaisetsti, jotta se on toimivaa ja tehokasta. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän ensimmäinen prioriteettimme, ja haluamme varmistaa, että kuulemme asiakkaan toiveet ennen ja jälkeen. Tarjoamme siis turvallisen palvelun kiinteistöjen huoltomaalauksiin.

Ulkomaalaustyön hyödyt asiakkaalle

Yleisimpiä harhaluuloja on, että ulkopuolisen ammattiapu tulee kalliiksi ja että työmaa seisoo tontillasi pitkän aikaa. On totta että monille talon maalaus on yleensä koko kesän kestävä urakka. Meillä, se kuitenkin on usein ohi noin viikossa kohteesta riippuen.  Listasimme yhdessä, mitä hyötyä palvelustamme on asiakkaalle.

 • Maksuton arviokäynti ulkomaalaustyön eli seinän tai katon huoltotarpeesta
 • Nopea ja tehokas palveluprosessi
 • Peintre Oy:n palvelu takaa asiakkaalle edullisen ja turvallisen tavan siirtää kodin suurin kesäurakka ammattilaisille.
 • Kotitalousvähennyksen osuus on huomattava ja lopullinen asiakkaalle koituva kustannus jää usein hyvin pieneksi.
 • Kaikki Peintreläiset koulutetaan toimimaan asiantuntijoina
 • Tuemme ja työllistämme paikkallisia nuoria ja reippaita maalareita.
 • Käytämme vain suomalaista työvoimaa ja palvelumme on saanut Suomen avainlippumerkin, Suomen vahvimmat yrityksen leiman sekä AAA- luottoluokituksen.
 • Periaatteemme on toimia kaikissa tilanteissa asiakkaan parhaaksi
 • Käytämme ulkomaalauksissa ainoastaan laadukkaita raaka-aineita ja suosimme kaikkein ekologisimpia vaihtoehtoja ja menettelyjä mahdollisuuksien mukaan.
 • Asiakamme tapaavat Peintren asiantuntijan jo valmiiksi pohjustetussa tapaamisessa, missä käydään läpi tarjouksen sisältö: toteutus, työvaiheet ja tarvittavat työmenetelmät.
 • Asiakaitamme informoidaan urakan aloituksesta, työnkulusta ja sen lopetuksesta. Haluamme varmistaa, että asiakkaan toiveita kuunnellaan. Lisäksi panostamme vuorovaikutuksen säilyvyyteen koko urakan ajan.
 • Työ tehdään työturvallisuusmääräyksiä noudattaen takuutyönä aina lopputarkastukseen asti. Meillä asiakas hyväksyy urakan päättyneeksi, tämä takaa turvallisen projektin ulkoistamisen ja tyytyväisen asiakkaan.
 • Urakan valmistuessa, asiakas saa takuu ja työmaan luvutuspötäkirjan todistuksesi toteutetusta urakasta.

Peintre maalausalan toimijana ja tapamme tehdä ulkomaalauksia

Peintre Oy on vapaan arkkitehtuurin ulkomaalausliike. Peintreen on perustanut Hannuksela veljekset Julius ja Juhana, jotka jo nuoresta oppivat kovaan työntekoon. Kaikki Peintreläiset koulutetaan rautaisiksi maalausalan ammattilaisiksi. Liikeideamme juuret ovat Juliuksen tekemän asiakaslähtöisen palveluprosessin opinnäytetyössä, jonka keskeinen ajatus oli kehittää ja luoda asiakkaalle mahdollisimman helppo palvelu- ja myyntiprosessi.

Laadukkaille, takuutyönä toteutettaville kodin ulkoverhouksen ja peltikattojen maalauksille on paljon kysyntää. Haluamme olla yrityksenä kehittämässä alaa ja yritystämme, sekä työllistää nuoria tällä tärkeällä ja kausiluontoisella alalla.

On turha korostaa ammattitaitoisen palvelun tarvetta maalausalalla. Yrityksessämme tehdään laadukasta työtä asiakkaidemme kotien hyväksi. Peintre Oy:n työntekijät ovat nuoria työntekijöitä, jolla on vankka työmoraali. Osa meistä Peintreläisitä on opiskelijoita. Halauamme vapauttaa asiakkaamme kesän suurimmasta urakasta ja tarjoamme palvelua Uudenmaan ja varsinais-Suomen alueella.

 Ennen peltikaton maalaustöiden aloittamista, teemme tarvittavan arvion pinnasta ja vaadittavista työmenetelmistä. Selvitämme myös aikaisemman maalipinnoitteen tyypin ja kunnon. Tarvittaessa tarkistamme pinnan koostumuksen, huoltomaalattavuuden ja pohjamaalauksen tarpeen sen valmistajalta tai laboratoriokokeella.

Työmaan alkaessa, suunnittelemme työjärjestyksen siten, että työskentelymme työmaalla on turvallista. Ensimmäinen huoltotoimenpide on yleensä vanhan maalipinnan poisto, missä poistamme hilseilevän maalipinnan, ruostekohdat tai heikosti kiinniolevat maalikerrokset. Testaamme tarvittaessa maalipinnoitteen tartunnan x-viiltokokeella. Tämän jälkeen teemme katolle panssaripesun, miikä edesauttaa vanhan maalipinnan uudelleen tarttumista. Puhdistuksen jälkeen, teemme pohjamaalaustoimenpiteet tarvittaville kohdille. Kun pohjatyöt on saatu tehtyä, suoritamme peltikaton kokonaisvaltaisen maalauksen 1-2 kertaan tarpeesta riippuen.

Etenkin peltikattojen parissa työskennellessä, luontoäidin ehdot ovat jyrkät. Maalattavan pinnan on oltava kuiva sekä ympäröivää ilmaa lämpimämpi. Yleensä paras sää on pilvipouta koska maalipinnan lämpötila ei tulisi nousta yli +40 °C.

Lue lisää Peltikaton maalauksesta

Ennen töiden aloittamista, teemme tarvittavan arvion pinnasta ja vaadittavista työmenetelmistä. Selvitämme myös aikaisemman maalipinnoitteen tyypin ja kunnon. Tarvittaessa tarkistamme pinnan huoltomaalattavuuden ja pohjamaalauksen tarpeen pinnoitteen valmistajalta. Työmaan alkaessa, suunnittelemme työjärjestyksen huolellisesti asiakkaan kanssa, jotta työskentelymme työmaalla on turvallista. Ensimmäinen huoltotoimenpide on seinälle tehtävä homeharjapesu, tämä edesauttaa uudeen maalipinnan tarttumista. Pesutöiden jälkeen poistamme hilseilevän maalipinnan tai heikosti kiinni olevat maalikerrokset. Testaamme tarvittaessa maalipinnoitteen tartunnan x-viiltokokeella.Tämän jälkeen teemme pohjamaalaustoimenpiteet tarvittaville kohdille. Kun pohjatyöt on saatu tehtyä, suoritamme ulkoverhouksen kokonaisvaltaisen maalauksen 1-2 kertaan tarpeesta riippuen. Mikäli talon väri vaihtuu, on pinnat suositeltavaa maalata kahteen kertaan.

Lue lisää ulkoverhouksen maalauksesta

Tiilikaton pinnoitus suoritetaan tiilikatolle tarpeeseen, joka yleensä syntyy tiilien tummumisesta ja sammaloitumisesta. Tiilikattojen kunnossapitoa voi hoitaa pesemällä ja pinnoittamalla sitä. Kunnossapidolla on mahdollista saada tiilikatolle jopa 70-vuoden käyttöikä. Hoitamaton tiilikatto usein sammaloituu, jonka seurauksena kosteus pääsee tiilen huokosiin ja pakkaset halkaisevat tiilet. Hoitamattomana tiilikatossa on aina riski, että se päästää tiilikaton katteelle vettä.

Lue lisää, miten Peintrellä tehdään tiilikaton pinnoitus

Varaa maksuton kartoitus

Usein kysyttyjä kysymyksiä talon ulkomaalaustöistä

Seinän ja katon maalaus riippuu monesta tekijästä. Siihen vaikuttaa maalattavan pinnan laatu, haastavuus, erikoisuudet ja muodot. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, kuinka moneen kertaan pinnat on tarkoitus maalata. Tekemiemme töiden hinta omakotitalon maalaustöissä skaalautuu laajasti, jopa 2 000 – 20 000 euron välillä, riippuen siitä, mikä on huollettavan pinnan laatu ja maalauksen tarve. Hinnan ominaisuudet käydään tapauskohtaisesti tarkkaan läpi, mistä ilmenee työvaiheet (onko pohjatöitä, pesua ja kuinka moneen kertaan maalataan ja mitkä talon osista maalataan) ja materiaalit.

Mikäli maalattavan pinnan väri vaihtuu, maali ei peitä riittävästi, joskus jopa sävyerot voivat vaikuttaa lopputulokseen.

Talon ulkopintoja voi maalata yleensä huhtikuun puolesta välistä lokakuun puoleen väliin. Alkukesää on yleensä pidetty parhaimpana aikana kuivan sään takia, mutta nykymaalien ansiosta, yhtä hyvään lopputulokseen päästään läpi kesän maalaus sesongin.

Maalimerkkejä, malleja ja materiaaleja on useita. Siksi on syytä käydä asiantuntijamme kanssa läpi tarkat työvaiheet, materiaalit ja menetelmät parhaan mahdollisimman pinnan saavuttamiseksi. Parhaimmat maalit peltikaton maalaukseen tulee valita tarkasti. Myös se vaikuttaa, käytettäänkö maalauksessa pensseliä telaa, vai ruiskutetaanko maali. Mikäli peltikaton huoltomaalaus välistä on poikettu ja maalin pinta on alkanut hilseilemään, pohjatyöt on hyvä suunnitella tarkkaan. Siksi painotammekin, että olosuhteista ja sijainnista ja materiaaleista riippuen, suositeltu huoltomaalaus asettuu 7-15 vuoden välille. Mikäli pinta on vanhaa, voi mattamaalit paikata epätasaisuuden kiiltävän tai puolikiiltävän maalin sijasta. Pahimmissa tapauksissa on syytä harkita vanhan maalipinnan poistoa kokonaisuudessaan. Tällöin kyseessä on yleensä hiekkapuhallus tai jääpuhallus. Kysy peltikaton huoltomaalaus tarjous asiantuntijoiltamme.

Peltikatto kannattaa pestä puhdistusaineilla, jotka on suunniteltu peltikaton pesuun. Esimerkiksi panssaripesuaineet ja katon puhdistusaineet. Peintren kohteilla pesemme peltikatot panssaripesuaineella, tämä kuitenkin vain niissä tapauksissa, joissa maalipinta uusitaan. Katon puhdistukseen on olemassa siihen tarkoitettua aineita ja menetelmiä kuten (bio comp puhdaskatto). Kysy asiantuntijoiltamme ja maalarimestariltamme lisää kattojen ja seinien puhdistuksesta.

Rikkoutuneet ja reikäiset tiilet päästää vettä aluskatteelle ja näin kosteuttaa talon rakennetta. Uusi pinnoite myös näyttää hyvältä ja antaa koko talolle alkuperäisen ilmeen. Tiilikaton pinnoitus antaa katolle lisää käyttöikää ja helpottaa lumen valumista paremmin alas.

Varaa maksuton kartoitus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

150